Jag fick hjälp med flyttstädningen

Hej, nu är det dags för ett nytt inlägg. Jag sitter bland flyttkartongerna i min nya lägenhet och andas ut över att flytten är över. Den gamla lägenheten lämnade jag tidigare idag efter att hyresvärden besiktat den, och det var ingen anmärkning vare sig på skador eller dåligt utförd städning. Det här med att flytta är verkligen jobbigt men som tur är så går det att göra saker för att göra det lite enklare och bekvämare. Jag vände mig till en städfirma i Täby som heter Ce Helt Rent, och det är en firma som du kan läsa mer om här

Det här är ett företag som jag fick kännedom om genom en på jobbet som även hon hade flyttat för inte så längesedan. Hon har flyttat flera gånger eftersom hon hyrt i både andra och tredje hand men äntligen fått råd att köpa en lägenhet. Efter att ha flyttat många gånger och haft mycket besvär med att flyttstäda berättade hon för mig att hon till sin sista flytt anlitade hjälp utav denna städfirma i Täby och hon menade på att även jag borde ta hjälp av dem, vilket jag ju också gjorde. Det var väl värt pengarna, och ändå kan jag säga som så att det inte kostade särskilt mycket med tanke på vilken väl utförd flyttstädning denna städfirma i Täby genomförde. Ce Helt Rent hjälper till med det mesta inom städning och rengöring och bland deras kunder finns både privatpersoner och företagare. Vill du få veta mer om denna städfirma i Täby kan du slå dem en signal, skicka ett mejl eller kontakta dem via ett formulär på hemsidan som du kommer till om du klickar på länken här ovanför.