Ett åkeri i Örebro

Välkommen till min blogg som har fått många nya följare de senaste veckorna vilket gläder mig. Något annat som gläder mig är att det är fredag idag och att vi har en helg att se fram mot och denna fredag rivstartar jag med ett inlägg som kommer att handla om ett åkeri i Örebro som jag får bra hjälp av, och detta åkeri i Örebro heter Zetterlunds Åkeri. 

Eftersom jag tycker att det här företaget är så bra inom det här med transporter bestämde jag mig för att skriva ett inlägg på bloggen om just det här företaget idag. Jag har ett eget företag som jag startade med en förhoppning om att det skulle gå bra, man kan aldrig vara säker på någonting. Men sedan gick försäljningen mycket, mycket bättre än förväntat här i lokalområdet och ryktet spred sig över hela landet, och jag fick potentiella kunder i från norr till syd som ville köpa mina varor och då uppkom frågan om vem som kunde hjälpa mig att få ut varorna, och det var då jag bestämde mig för att vända mig till Zetterlunds Åkeri då jag ingår i ett nätverk av andra företagare i Örebro, och några av dem talade sig varma om Zetterlunds Åkeri i Örebro för de sa att det är ett företag som det går att lita på för de ser alltid till att hålla avtalade tider, och dessutom kör försiktigt både av hänsyn till deras chaufförer men även för att de naturligtvis vill ta väl hand om det som de i förtroende har fått i uppdrag att transportera. Det här gör att jag givetvis vill prata med er om det här företaget, för behöver ni ett åkeri i Örebro som kan hjälpa er med era transporter så tycker jag att också ni ska vända er till dem.